Eten bestellen Gouda

Eten bestellen was nooit eerder zo’n feestje, als je althans kiest voor ons Koreaans restaurant in Gouda. We zijn een echt take away restaurant dat je altijd heel erg veel te bieden heeft. Eten bestellen in Gouda betekent een keuze maken uit heerlijke authentieke Koreaanse gerechten om mee naar huis te nemen in de vorm van een gezonde lunch, snacks of een uitgebreid avondmaal.

Eten bestellen in Gouda; dan heb je echt wat te kiezen

Eten bestellen in Gouda betekent dat je te kiezen hebt uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten en snacks. Behalve dat kies je door eten te bestellen in Gouda voor een flinke dosis gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid. Eten bestellen in Gouda is en blijft steeds een feestje. Dat heeft alles te maken met het feit dat onze menukaart per seizoen wisselt.

Eten bestellen Gouda

Klik op de afbeelding voor meer informatie over een bepaald product

Wil je een bepaalde gerecht bestellen, dan kun je door op de afbeelding te klikken meer te weten komen over de gebruikte ingrediënten en allergenen die het product bevat. Zo weet je dus steeds wat je eet als je kiest voor een van onze gerechten.

Op de menukaart vind je alleen maar de lekkerste Koreaanse gerechten

Kijk je naar ons aanbod, dan heb je dus echt heel veel te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bibimhap Veggie. Je krijgt dan hete rijstbowl met verse gemarineerde groenten aangeboden. Je kunt eveneens kiezen voor Japchae Vegge. Doe je dat, dan kies je voor zoete aardappel vermicelli, salade en verschillende groenten. Een andere aanrader is de Honey Butter Chicken. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Je krijgt dan krokante kipkluifjes in honing aangeboden, samen met boter en knoflook.

migag-bibimbap-2

Malse ribeye in Koreaanse marinade

Daarmee zijn we er nog niet. Eten bestellen in Gouda kan ook door te kiezen voor Gimbap Beef. Je neemt dan gevulde rijst rollen met vlees, groenten en de lekkerste zeewier. Tenslotte willen we je ook graag wijzen op Bulgogi. Dit is malse ribeye in Koreaanse marinade en dit gerecht wordt geserveerd met rijst, kimchi en twee bijgerechten naar keuze. En zo heb je nog veel meer te kiezen als je bij ons je eten af wilt komen halen. Daarbij krijg je altijd kwaliteit voorgeschoteld. Bovendien kunnen we je de verschillende gerechten ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Nog een extra reden dus om vooral je eten bij ons in Gouda te bestellen voortaan. Dan weet je in elk geval dat je smakelijk eet!

Scroll naar boven