Korean street food Gouda

Voor het beste Korean street food in Gouda moet je toch echt bij ons zijn. Nergens anders vind je zoveel lekkere gerechten samen en nergens anders tref je zoveel gastvrijheid en vriendelijkheid. We zijn als specialist in Korean street food in Gouda een take away restaurant waar je keuze hebt uit zeer gevarieerde (h)eerlijke authentieke Koreaanse gerechten om mee te nemen en om thuis van te genieten. Het gaat dan speciaal om de gezonde lunch, de lekkerste snacks en uiteraard ook om een uitgebreid avondmaal.

Kies bij Korean street food in Gouda voor de beste vlees- en visgerechten

Kies je voor ons als specialist in Korean street food Gouda, dan heb je te kiezen uit alleen de beste vlees-, vis en vegetarische gerechten en ook al altijd de lekkerste snacks. Verder worden we geroemd om onze gastvrijheid, de kwaliteit die we leveren en de gezelligheid die we je bieden. Het is en blijft altijd de moeite waard om een blik te werpen op de menukaart van ons als specialist in Korean street food in Gouda. Dit omdat we onze kaart ieder seizoen aanpassen. Heb je een bepaald gerecht voor ogen, dan kun je door erop te klikken meteen meer informatie krijgen over het betreffende gerecht en dan speciaal de ingredi├źnten en de allergenen. Zo weet je steeds precies wat je bestelt en weet je precies wat je eet.

Korean street food Gouda

Heerlijke krokante kipkluifjes in honing

We hebben je heel erg veel verschillende gerechten te bieden als expert op het gebied van Korean street food in Gouda. Neem je bijvoorbeeld de Bibimbal Veggie, dan kies je voor hete rijstbowl met verse gemarineerde groenten. Ook de Jopchae Veggie mag er zijn. Je krijgt dan heerlijke zoete aardappelen, vermicelli, salade en een aantal diverse verse groenten. Ook zeer smaakvol is de Honey Butter Chicken. Dit zijn krokante kipkluifjes in honing, aangevuld met boter en knoflook.

Topper binnen ons aanbod is zeker ook de Gimbap Geef

Een topper binnen ons aanbod is zeker ook de Gimbap Beef. Wat je dan krijgt zijn gevulde rijst rollen met vlees, groenten en zeewier. Ook de Bulgogi vindt tegenwoordig gretig aftrek. Dit is een malse ribeye in Koreaanse marinade dat wordt geserveerd met rijst, kimchi en twee bijgerechten die je zelf mag kiezen uiteraard. En zo kunnen we echt iedereen verwennen met de lekkerste gerechten. Eten bestellen in Gouda wordt een feestje, als jij jouw eten althans bij ons bestelt.

Scroll naar boven